fellépőbejelentés · fesztiválbejelentés

Lowlands 2017 – Cypress Hill, London Grammar, Architects a friss nevek közt

Újabb bejelentéssel szolgált augusztusra a holland Lowlands Festival is, az első adagban már prezentálták többek közt a Mumford & Sonst, a The xx-et, az Alt-J-t, Flume-ot, a Moderatot és Iggy Popot is, de az újak közt is akadnak érdekességek.

A friss bejelentésben sajnos nincs sok új augusztusi előadó, aki máshova még ne lett volna bejelentve, a Cypress Hill viszont pont ilyen. B-Real nyár elején még a Prophets Of Rage tagjaként járja majd Európát, de augusztusra már a Cypress Hillel érkezik vissza, talán már néhány új dallal. Rajtuk kívül már minden fellépőnek volt augusztusi dátuma, ők a következők: London Grammar, Architects, Glass Animals, Billy Talent, Michael Kiwanuka, Future Islands, Nina Kraviz, Robert Hood (dj set), Talaboman, Baloji, Denzel Curry, Palace, Shame, Smib.

A Lowlands idén is nem sokkal a Sziget után kerül megrendezésre, augusztus 18. és 20. között, és ahogy már eddig is akad közös fellépő, számíthatunk később továbbiakra is, de akár még a Strand szempontjából is érdekes lehet.

Lowlands 2017 jegyek és további infók >>>

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s